Fitnessbane

A – Gym Air Skier

Gym Air Skier træner talje, hofte og lårmuskler og forbedrer den generelle kardiovaskulære kondition, balance og koordination. Gradvist øges hastigheden og intensiteten for at gøre øvelsen mere udfordrende. Gym Air Skier giver brugeren mulighed for at udføre milde øvelser uden belastning på leddene og er ideel til træning med lav belastning eller til opvarmning.

B – Gym Ski Stepper

Gym Ski Stepper tilbyder træning med lav belastning,  hvilket udvikler stærkere læg- og lårmuskler samt forbedrer den kardiovaskulære kondition, balance og koordination.

Gym Rower

Gym Rower træner de fleste af de store muskler i kroppen, herunder ben, arme, torso og mave og her forbrændes  flere kalorier end på de fleste andre træningsmaskiner. 

Det er også en fremragende kardiovaskulær træning.

Gym Air Walker

Gym Air Walker træner lårmusklerne og forbedrer den generelle kardiovaskulære kondition, balance og koordinering. Sving dine ben frem og tilbage mens du spænder dine mavemuskler og opretholder en neutral rygsøjle. Gradvist øges hastigheden og intensiteten for at gøre øvelsen mere udfordrende.

Gym Trinity Cycle

Gym Trinity Cycle kan bruges på mange forskellige måder som en hånd- og fodcykel. Cyklen har et skråt ryglæn, der er ergonomisk designet til at passe til brugere med forskellig højde og et 3-trins håndgrebssystem betyder, at du uanset din højde, er perfekt placeret til at træne komfortabelt.